close

Heeft u vragen?

Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Uw vraag is verstuurd.
Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven staat in de privacyverklaring.

Naar boven
Veilingkade 9
2694 BH 's-Gravenzande
Tel 0174 44 19 81
info@bendion.com
Foto

Kikkerland

Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken.

 

Om deze winkels wereldwijd op de hoogte te houden van het aanbod wordt er jaarlijks een catalogus verstuurd. Een ruim aanbod dus een flinke jongen, die catalogus. 

bekijk case studie ›
Foto

Fonds Kind & Handicap

Fonds Kind & Handicap zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Zij willen deze jongeren een eerlijke kans geven. Daarom helpen ze o.a. met aangepaste hulpmiddelen. Zodat zij zo gewoon alledaagse en voor anderen heel gewone dingen kunnen doen zoals leren, spelen, er op uit gaan en sporten.

Om deze doelen te bereiken zijn donateurs hard nodig. Wij helpen Fonds Kind & Handicap die donateurs zo efficiënt, creatief en voordelig mogelijk te bereiken. We begeleiden het hele proces van de direct mailing. Van het tekstschrijven tot het vormgeven, het regelen van leuke gadgets en het drukken, printen en verzenden.

bekijk case studie ›

Meer case studies